Wat is mijn Missie

"Ieder mens zijn "Unique Ik" te laten ontdekken door te:

herkennen van wie je bent

erkennen van wat jij nodig hebt en

verkennen van wat je verder wil ontwikkelen"

Ik ben Hillie van der Horn, en sinds 2018 heb ik mijn eigen praktijk. Mijn passie en verlangen kenmerkt zich in de naam van Unique Coaching. Ik vind het fantastisch dat ieder mens beseft dat hij / zij Unique is. Dat je niet anders bent of hoeft te zijn dan de ander, maar mag ontdekken wie jij specifiek bent en wat jij te brengen hebt.

Je "Unique Ik" heb je al. Daar ben je mee geboren. Soms door het leven is het minder zichtbaar geworden. Ik vind het een uitdaging om  jou daar je eigenheid weer opnieuw te laten zien. Je Unique ik (opnieuw) te leren kennen en wat heel erg nodige overlevenssystemen waren die jij nodig had te herkennen en jezelf liefdevol te accepteren. 

Lopend naast jou doe ik dit, vanuit ervaring en gelijkwaardigheid. 

Ik woon in Ureterp, getrouwd en met 3 mooie zonen gezegend. Meer informatie over wie ik ben nodig? Plan een eerste kennismaking!

Natuurlijk ben ik Post HBO geschoold als Coach en ingeschreven bij de beroepsvereniging NOBCO. Ik volg intervisie en ik blijf ontwikkeen door trainingen en opleidingen te volgen. Op dit moment ben ik aan het bijscholen naar Psychosociaal Therapeut.

Weibuorren 63a
9247 AZ Ureterp

Ureterp

06-42 22 25 27

Ethische code

Privacy Statement