Bij Unique coaching staat je Unique identiteit  centraal
Aanmelden

Hillie van der Horn

Coaching betekent ondersteunen in het leerproces van de ander. Stimuleren en ondersteunen zijn eigenschappen die mij op het lijf geschreven zijn en op verschillende vlakken is dat ook steeds wat ik altijd heb gedaan, daarom ben ik mij professioneel gaan scholen als coach.

Ik ben eerlijk nieuwsgierig en spiegelend. Met deze eigenschappen wil ik jou begeleiden om je meest unieke zelf nog beter te leren kennen, waarderen en in te zetten waar je ook bent in je wandel op deze aarde.

Opgeleid als transformissioneel coach waar de focus ligt op dat je kan veranderen. Veranderen door naar je eigen plekken te gaan die moeilijk zijn en het gezonde deel van jezelf aan te spreken om verantwoordelijk te nemen over je eigen leven.

Ik ben bij de beroepsorganisatie NOBCO geregistreerd en ik voldoe aan de eisen gesteld aan het Level Practioner van de NOBCO. 

Meld je hier aan voor een gratis intakegesprek!

Wat doe ik?

Ik help inzichtelijk te krijgen hoe je hebt geleerd om jezelf in beweging te zetten, hoe je hebt bereikt wat je wilde bereiken en welke strategieën je al kent. Uitgaande van het positieve gaan we kijken hoe je in het verleden die geleerde strategieën hebt ingezet en hoe we deze in het hier en nu kunnen gebruiken om de moeilijkheden die je tegenkomt om te buigen tot uitdagingen.

Aanmelden


Wat bied ik als coach?

Creatief
In beweging zettend
Samen oplopend in jou tempo
Lichaamsgerichte werkvormen
Huiswerk om stappen te zetten
Van onbewuste patronen naar Bewust Kiezen

meer lezen
Aanmelden

Hoe doen we dat?

In een traject wat gemiddeld tussen de 5 en 7 gesprekken duurt, krijg je werkvormen en huiswerkopdrachten die je in beweging zetten. Hierdoor krijg jij inzicht, kun je keuzes maken en is er ruimte om te ontdekken wat je nodig hebt.

Een gesprek kost voor individuen €85,- excl. BTW. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

Aanmelden

Je meest unieke zelf nog beter leren kennen, waarderen en inzetten waar je ook bent in je wandel op deze aarde.


Unique Coaching & Training

Telefoon: 06 422 22 527
E-mail: info@uniquecoaching.nl

Kvk 71442537

Privacy Statement

Aanmelden vrijblijvend eerste coachingsgesprek

Aanmelden