Life Language

In mijn coaching en training gebruik ik de Life Languages™. Communiceren doen we allemaal, maar wat we vaak vergeten is dat we een voorkeurs manier hebben van ontvangen en zenden, de belangrijkste onderdelen van communicatie. Life Languages herkent 7 verschillende manieren van communiceren; de lifelanguage taal.

Life Languages™ beschrijft wat jij belangrijk vindt in communicatie. Het geeft helder inzicht in je unieke filter (met welke bril kijk jij naar de wereld?)behoeften, passie en sterkste eigenschappen. Dit zijn de 4 sleutels voor succesvolle communicatie.

Life Languages plaatst mensen niet in een hokje.Het voorziet in een basis door het vergroten van inzicht en bewustwording van zichzelf en anderen en het ontcijferen van de code tot effectieve communicatie. 

De kracht van de Life Languages™ zit ‘m erin dat je er direct mee aan de slag kunt. Het helpt je eigen talen en die van de mensen om je heen te herkennen en erop aan te sluiten. 

Meer weten?Klik hier

Dat verklaart ook dat we ons in sommige situaties onbegrepen voelen, omdat elke taal z’n specifieke behoeften heeft die heel verschillend kunnen zijn van andere talen. Het verklaart waarom we in situaties voorspelbaar reageren, omdat elke taal door een andere passie gedreven wordt.

Weibuorren 63a
9247 AZ Ureterp

 Ureterp

06-42 22 25 27

Ethische code

Privacy Statement