In een coachingstraject afgestemd op jou, kijken naar waar je naartoe gaat.
Je Unique leven nemen we mee in de veelkeleurigheid van je missie, je identiteit, je relaties en je cultuur.

Coaching

Net zoals jij Unique bent zijn de verschillende mogelijkheden binnen de trajecten dat ook. De een wil meer kijken naar loopbaan, de ander naar verleden en weer een ander kijkt graag naar het veranderen van levensgewoontes. De eerste stap is dan ook je hulpvraag inzichtelijk maken. Dat doen we in een intakegesprek. Om zo te kijken naar wat jij nodig hebt en waar ik je in kan begeleiden. De trajecten zijn allemaal afgestemd op de verschillende omstandigheden en mogelijkheden.

Het werken in een traject aan je hulpvraag doe ik graag met praktische en in de ruimte gestelde werkvormen. De werkvormen zorgen ervaar dat het land in je hart of soms omgekeert dat wat in je hart is er kan zijn door de werkvorm. Mijn achtergrond is hierbij mijn opleiding als bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut. Door de jaren heen heb ik veel verschillende werkvormen uitgewerkt en verfijnd op het gebied van grenzen stellen in werk of relaties en daarbij verbinding blijven behouden. Een ander speerpunt is families.

De coachtrajecten worden ge-evalueerd halverwege en aan het einde om zo de voortgang goed te bewaken en samen de gestelde doelen bij te houden of te verfijnen.

Ik wil graag met je mee lopen in deze zoektocht. Samen ontdekken wat je belemmert en hoe je kan veranderen door jezelf te erkennen en regie te nemen over je eigen leven.

contact
Coaching is......
even samen reizen

Je meest unieke zelf nog beter leren kennen, waarderen en inzetten waar je ook bent in je wandel op deze aarde.


Unique Coaching & Training

Telefoon: 06 422 22 527
E-mail: info@uniquecoaching.nl

Kvk 71442537

Privacy Statement